Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Ei ole tavallinen lager, mutta ei myöskään käsityöläisolut, tämä Ceres Strong Ale on kaksinkertainen mallas alhaisen käymislämpötilan olut, joka on tuotettu Tanskassa ja tuodaan meille Ceres S.p.A.:n kautta, joka kuuluu Royal Unibrew -konserniin. Oluelle on ominaista korkea alkoholipitoisuus, joka on peräti 7,7 astetta.
PAKKAUS 24 PULLOA
1 PULLO = EURO 0,70
1 PALETTI 63 PAKKAUSTA 24 = 1512 PULLOA
VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄ 09/2025
MINIMITILAUS 30 PALETTIA
Kynttilätuoksut: Öljypohjaiset, tiivistetyt tuoksut, jotka sopivat kynttilöiden valmistukseen. Ne myydään erityisissä tiputuspulloissa, jotka suojaavat tuoksuja ulkoisilta tekijöiltä. Tiivistettyjen tuoksujemme käyttömäärä on noin 4-8%. Tuoksun kesto on 1 vuosi. Käyttö: Se tulisi lisätä sulatettuun parafiiniin värin jälkeen. Kun homogeeninen jakautuminen on varmistettu, se tulisi kaataa muottiin.
Meidän luomuomenamehu tulee hedelmäisten aromien omaavien omenalajikkeiden puristamisesta, pääasiassa Petit Jaune -lajikkeesta, joita kasvatetaan puutarhoissamme Ducy-Sainte-Margueritessa, Bessinissä Normandiassa.
Tätä omenamehua valmistetaan ja pullotetaan tilalla. Se pastöroidaan, jotta säilyvyys olisi pitkäaikainen.
Brutopaino: 1420g
6 pakkauksen paino: 9kg
Jasmiiniriisi on pitkäjyväisen riisin lajike, jota viljellään pääasiassa Thaimaassa ja käytetään aasialaisessa keittiössä. Thaimaa on sen pääasiallinen toimittaja, mutta jasmiiniriisiä viljellään myös Kambodžassa, Etelä-Vietnamissa ja Laosissa. Yksi sen tunnusomaisista piirteistä on hieman havaittava, makea tuoksu, joka muistuttaa jasmiinia - tästä sen nimi on peräisin. Siinä on myös erityinen, hyvin hieman makea maku, jota joskus kutsutaan hunajaksi. Jasmiinilla on paljon ravintoarvoja. Ensinnäkin se on erinomainen hiilihydraattien ja proteiinin lähde, ja samalla siinä on vähän rasvaa, joten sitä valitsevat usein urheilijat tai laihduttajat. Sitä voivat myös nauttia ne, joilla on ruoansulatusongelmia - jasmiiniriisi on helposti sulavaa eikä rasita vatsaa, vaikka se jättää kylläisyyden tunteen. Riisi on gluteeniton tuote. Se on myös erinomainen B-vitamiinien, E-vitamiinin sekä kaliumin, magnesiumin, sinkin, raudan ja fosforin lähde.
Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä.
NOTA BENE :
Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään.
Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen.
Aste; 14,6% alk.
Ainesosat:
Maison Ferrandin rommi
Maatalousrommi
Ranskalainen kookoslikööri
Kookosvesi
Ranskalainen ananas-siirappi
Itse valmistettu hapottaja
Le spiritueux : Mamma Mia! on herkullinen Limoncello, jota et ole koskaan ennen maistanut! Tässä ei ole jätetty mitään sattuman varaan: keinotekoiset väriaineet ja aromit on kielletty, sokeria on käytetty huomattavasti vähemmän kuin keskimäärin, ja ainoa käytetty sitruunatyyppi on Il Feminello Del Gargano IGP. Suoraan Apuliasta (Italia) tulevat sitruunat kerätään käsin saman perheen toimesta vuodesta 1850 lähtien, jotta saadaan aikaan Limoncello, joka tarjoaa suurta puhtautta ja paljon raikkautta. Tästä pullosta vapautuu upea tuoksu, joka täydentää erinomaisesti jälkiruokiasi tai jota voi nauttia sellaisenaan digestifinä. Herkku, joka vie sinut heti Italiaan! Talo: Samalla tavalla kuin brändi Adriatico, Mamma Mia! on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa omalla kentällään.
Tyyppi: Limoncello - Liköörit
Tilavuus: 70cl
Alkoholipitoisuus: 24%
Arzentu Extra Neitsytoliiviöljy syntyy kahden arvostetun italialaisen lajikkeen yhdistelmästä: Oliva Peranzana ja Oliva Taggiasca.
Extra Neitsytoliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Peranzana- ja Taggiasca-oliiveista
· Erinomainen mauste herkimmille ruoille
Arzentu on huolellisesti valittu, mieto ja aromaattinen tuote, joka yhdistää Taggiasca- ja Peranzana-oliivien erottuvat ominaisuudet: molemmat lajikkeet tuottavat erittäin hedelmäisiä öljyjä: erittäin makea Taggiasco ja hieman voimakkaammilla mausteisilla vivahteilla varustettu Peranzana Extra. Yhdistelmä on erittäin miellyttävä.
Nimi "Arzentu" Argento ligurian murteessa viittaa jaloihin tuotteisiin, mutta siinä on myös elävä sävy, sekä nimessä että maussa.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:ARG .75
Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma.
Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla.
Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb
12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb
Happamuustaso: 5°
Jäännösalkoholi: <0,5°